Τηλέφωνο: +30 210 62 20 211

Διώροφη Μεζονέτα 100 τμ

Κατάλληλη για μόνιμη η εξοχική κατοικία

Overview

Description

Σύμμεικτες Μεταλλικές Κατασκευές Κατοικιών & Επαγγελματικών Κτιρίων

.

Σύμμικτο ονομάζεται το κτίριο του οποίου ο φέροντας οργανισμός δηλαδή οι κολώνες και τα δοκάρια είναι από Χάλυβα ( αντί για οπλισμένο σκυρόδεμα που χρησιμοποιείται στη συμβατική κατασκευή) .

.

ΠΡΟΚΑΤ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΣΠΙΤΙΑ   ΤΡΑΠΕΖΟΙΔΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑ 2

.

Τα θεμέλια, οι πλάκες καθώς και τα τοιχία του υπογείου κατασκευάζονται από οπλισμένο σκυρόδεμα .

Αναλυτικότερα, ο μεταλλικός σκελετός αποτελείται από υποστυλώματα και δοκούς που μελετώνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Ευρωκωδίκων και του ΚΕΝΑΚ . Ο μεταλλικός σκελετός στην σύμμεικτη κατασκευή  συντίθεται από πρότυπες χαλύβδινες διατομές.  Σε περιπτώσεις όπου επιβάλλεται είτε για αισθητικούς – αρχιτεκτονικούς λόγους, είτε για τεχνικούς λόγους, μπορεί να τοποθετηθούν και μη τυποποιημένες διατομές (ζευκτά, ειδικά μορφωμένα δοκάρια, κλπ.)..

Πλεονεκτήματα Σύμμεικτης Κατασκευής Σπιτιών

.

  • Σύμμεικτη κατασκευή προκάτ κτιρίων:  Είναι γρηγορότερη η αποπεράτωση του έργου σε σχέση με τη συμβατική κατασκευή, καθώς και οι μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές  καθιστούν την σύμμεικτη κατασκευή οικονομικότερη έναντι της συμβατικής .
  • Στην σύμμεικτη κατασκευή ο σύμμικτος φορέας του κτιρίου είναι ελαφρύτερος, καθώς και η αυξημένη ευκαμψία του δημιουργεί μικρότερες σεισμικές δυνάμεις σε αυτόν και στη θεμελίωση με αποτέλεσμα την ελάττωση του κόστους κατασκευής .
  • Οι Σύμμεικτες κατασκευές προκάτ σπιτιών κατασκευάζονται με τον κατάλληλο αντισεισμικό σχεδιασμό, και έτσι εξασφαλίζεται η υψηλή αντισεισμική συμπεριφορά του κτιρίου σε σχέση με τη συμβατική κατασκευή .
  • Στην σύμμεικτη κατασκευή εκμεταλλευόμενοι  την συμπεριφορά του χάλυβα πετυχαίνουμε μικρές διατομές στα δομικά στοιχεία ( στύλους, κολώνες) με αποτέλεσμα να μπορούμε να κατασκευάσουμε μεγάλα ανοίγματα χωρίς να δημιουργούμε »νεκρούς» χώρους στο κτίριο .
  • Με την κατασκευή της σύμμεικτης κατασκευής των κτιρίων εξασφαλίζετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα συμβατικά κτίρια με φορέα από οπλισμένο σκυρόδεμα.

.

.

Τοιχοποιίες Ξηράς Δόμησης 

.

ΤΟΙΧΟΣ IDEAL CASA

.

Αναλυτικά :

Με τον όρο ξηρά δόμηση ονομάζουμε την κατασκευή κτιρίων χωρίς την χρήση των παραδοσιακών υλικών (σκυρόδεμα, τούβλα, τσιμέντο, άμμο, ασβέστη κ.α.),   αλλά με την βοήθεια τυποποιημένων οικολογικών προϊόντων νέας τεχνολογίας ( γυψοσανίδες,  τσιμεντοσανίδες, ινοσανίδες και ορυκτές ίνες κ.α )

Τέτοια τυποποιημένα οικολογικά προϊόντα κατά κύριο λόγο, είναι οι πλάκες τσιμέντου, γύψου ή ορυκτών ινών.

Οι πλάκες αυτές τοποθετούνται πάνω σε προκατασκευασμένο μεταλλικό σκελετό με την βοήθεια συστημάτων στήριξης και δίνουν (μετά το σχετικό φινίρισμα) λεία επιφάνεια, έτοιμη για βάψιμο ή επικόλλησης ταπετσαρίας ή ακόμη και τοποθέτηση πλακιδίων.

Σε χώρες της Αμερικής και της κεντρικής Ευρώπης, ακόμη και ο φέρων οργανισμός (σκελετός οικοδομής) είναι μεταλλική σύμμεικτη κατασκευή που δεν χρησιμοποιεί ως κύριο υλικό το οπλισμένο σκυρόδεμα.  

Η ιστορία της ξηράς δόμησης, ξεκινάει από την δεκαετία του ’50 στην Αμερική, όπου χρονικά εφαρμόστηκε πρώτα και αποτελεί συνάμα τον πιο δημοφιλή τρόπο κατασκευής των κτιρίων.  

Στην Ελλάδα έχει μια 25 ετή παρουσία και βρίσκεται σήμερα σε ένα επίπεδο αλματώδους ανάπτυξης, γιατί κατάφερε να πείσει τους ενδιαφερόμενους του κατασκευαστικού κλάδου για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η υιοθέτηση των Συστημάτων Ξηράς Δόμησης.

Έχουμε πολυετή εμπειρία σε σύμμεικτες μεταλλικές κατασκευές προκάτ σπιτιών, και στις συμβατικές κατασκευές κτιρίων.Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση τηλεφωνήστε μας 210 6220211

ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙTΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ IDEAL CASA

TAGS: προκατ – προκατ σπιτια – προκατασκευασμενα συμμεικτα σπιτια – συμμεικτη κατασκευη κατοικιων – prokat – σπιτια συμβατικης κατασκευης – προκατμεταλλικα σπιτια, προκατ σπιτια.

 

Useful Data

Related Listings

Μοντέρνος σχεδιασμός κατοικίας 110μ2

προκατ σπιτια απο 750€/ τεραγωνικο μετρο, προκατ σπιτια προσφορα, προκατ συμμεικτα σπιτια  προκατ σπιτια απο 750€/ τεραγωνικο μετρο, προκατ σπιτια προσφορα, προκατ συμμεικτα σπιτια  ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ & Bungalows Το σχέδιο αυτό της κατοικίας είναι μια αρχιτεκτονική πρόταση για το πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το νέο σας σπίτι.[…]

Ανακαινίσεις τουριστικών κατοικιών

Ανακαινίσεις Τουριστικών Κατοικιών Ανακαινίσεις Τουριστικών Κατοικιών & Ξενοδοχείων   Ανακαινίσεις Ανακατασκευές Ξενοδοχείων Κατασκευές Ξενοδοχείων & Τουριστικών Σπιτιων Ανακαινίσεις Κατασκευές Bungalows Ανακαινίσεις Επισκευές Ξενοδοχείων & Τουριστικών Διαμερισμάτων Αγορές & Πωλήσεις Τουριστικών Κατοικιων &  Ξενοδοχείων   Tags: κατασκευές σπιτιων, συμβατική – σύμμεικτη μεταλλική κατασκευή- προκατασκευασμένα σπίτια – κατοικίες ideal casa προκατασκευές- προκατασκευασμένο σπίτι, προκάτ,[…]