Τηλέφωνο: +30 210 62 20 211

Έχετε κάτι στο μυαλό σας;

Ελάτε να το υλοποιήσουμε....

Overview

Description

IDEAL CASA

Προκατασκευασμένα Σύμμεικτα Μεταλλικά Σπίτια

Αν βρίσκετε στο στάδιο να κατασκευάσετε μόνιμη η εξοχική κατοικία θα έχετε παρατηρήσει πόσο έχει αυξηθεί η τιμή της ανοικοδόμησης μιας συμβατικής κατοικίας .

Ένας παραπάνω λόγος είναι να στραφείτε στα προκάτ σπίτια, τα οποία δεν στερούνται σε τίποτα από τα συμβατικά.

Η εταιρεία ideal casa προκάτ σύμμεικτα σπίτια  με έδρα Αττική , σας προτείνει μέσα από τη μεγάλη γκάμα σχεδίων και καινοτόμων επιλογών σε ιδιώτες και επαγγελματίες, τα καλύτερα σχέδια σε προσιτές Τιμές .

Σύμμεικτες κατασκευές προκάτ – Επένδυση για το μέλλον

Οι προκατασκευασμένες μεταλλικές κατοικίες της ideal casa αποτελούν την πιο δομημένη και ολοκληρωμένη πρόταση. Είναι λειτουργικές, ανθεκτικές και μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας στο οικονομικό σκέλος, με βάση τις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που θέλετε πραγματικά να ενημερωθείτε εμπεριστατωμένα για τον τρόπο δόμησης, τον συγκεκριμένο χρόνο και όλες τις βασικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην τιμή και την αρχιτεκτονική.

Μεταλλικός σκελετός – ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

  • Άριστα μονωτικά υλικά
  • Διαφορετικά είδη φινιρίσματος
  • Αντισεισμική αντοχή
  • Άριστη μόνωση
  • Προστασία σε περίπτωση πυρκαγιάς

 

Πεδία εφαρμογής στα προκάτ σύμμεικτα σπίτια

Σε όλα τα πεδία ο χρόνος παράδοσης του προκάτ είναι γρήγορος και προκαθορισμένος εξ αρχής. Ο κάθε πελάτης μπορεί να ελέγχει το στάδιο, στο οποίο βρίσκεται το έργο του.

Εκτός από τις προκατασκευασμένες σύμμεικτες κατοικίες, η εταιρεία μας ασχολείται και με τον παραδοσιακό τρόπο δόμησης ( την συμβατική κατασκευή )

Σύμμεικτη ενεργειακή υπεροχή κατασκευής  – Πολύ σημαντική παράμετρος στην εποχή μας 

Τοιχοποιίες

Οι τοιχοποιίες που κατασκευάζονται από την ideal casa διαθέτουν ισχυρή μόνωση, θερμομόνωση, με μηδενικές θερμογέφυρες ενισχύοντας κι άλλο την εξοικονόμηση ενέργειας στην ήδη οικολογικά προσεγμένη κατοικία σας. 

Προκάτ Ενοικιαζόμενα δωμάτια – Τουριστικές Κατοικίες

Η εταιρεία ideal casa ασχολείται με την επένδυσή σας και σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας τουριστική  επιχείρηση. Με εξειδίκευση στα προκατασκευασμένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα προκάτ, η εταιρεία σας προσφέρει έναν οικονομικό επαγγελματικό χώρο.

Συνδυάζοντας τις επιδοτήσεις ΕΣΠΑ, η απόσβεση της κατασκευής θα γίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Για πληροφορίες και Τιμές τηλεφωνήστε μας 210-6220211 

prokat spitia.

προκατ σπιτια,

προκατασκευασμενα συμμεικτα μεταλλικα σπίτια  

Useful Data

Related Listings

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ

Πέτρινες Κατασκευές Κατοικιών

 Κατασκευάζουμε συγκροτήματα πέτρινων κατοικιών παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σε όλη την Ελλάδα. Οι κατοικίες αυτές είναι σύμμεικτης ή συμβατικής κατασκευής και αποτελούν ιδανική επιλογή για ορεινούς οικισμούς ή τα νησιά μας, ιδιαίτερα τις Κυκλάδες.  Είτε πρόκειται για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, η σύμμεικτη δόμηση αποτελεί εγγύηση για την ταχύτητα και την ανθεκτικότητα[…]

Βίλλα 125 μ2 Tουριστικό κατάλυμα

VILA 125 μ2 Τουριστικό κατάλυμα 6 ενοίκων Πρόκειται για ένα σπίτι υψηλών προδιαγραφών που έχει σχεδιαστεί   για να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών ενοίκων. Η μοναδική σχεδίαση της  συνδυάζει μοντέρνα minimal αρχιτεκτονική, με έντονο τον  σχεδιασμό . Όσον αφορά την δομή της κατοικίας , αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με το[…]