Τηλέφωνο: +30 210 62 20 211

Τεχνική περιγραφή

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ .

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Ο Μεταλλικός σκελετός βασίζεται στην στατική μελέτη του Μηχανικού στα πλαίσια της Νομοθεσίας κατασκευής κτηρίων από χάλυβα.

.

α) ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ

 

Η φέρουσα κατασκευή των σκελετών αποτελείται από τυποποιημένα μεταλλικά προφίλ χάλυβα ποιότητας (Fe 360) Ελληνικής κατασκευής σύμφωνα με τη στατική μελέτη.

 

 

Για τον επιφανειακό καθαρισμό όλων των στοιχείων της φέρουσας κατασκευής, γίνεται με αμμοβολή, ενώ για την επιφανειακή προστασία τους προβλέπεται βαφή primer αλκυδικής βάσης.

  

ΠΛΑΚΕΣ ΟΡΟΦΩΝ

Περιλαμβάνει την προμήθεια όλων των υλικών και την εκτέλεση εργασιών. Σε όλα τα δάπεδα των ορόφων χρησιμοποιούμε  γαλβάνιζε τραπεζοειδή λαμαρίνα , οικοδομικό πλέγμα , και γαρμπιλομπετόν.

Η τραπεζοειδή λαμαρίνα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις μεταλλικές κατασκευές σπιτιών και κτιρίων,  προσφέροντας πολύ μεγάλες μηχανικές αντοχές σε όλη την κατασκευή.

Γαρμπιλομπετόν με βάση τσιμέντο, άμμο και γαρμπίλι σκυροδέματος επιλεγμένης κοκκομετρίας, και ειδικά πρόσθετα που βελτιώνουν τις αντοχές και τις ιδιότητες του υλικού και ελαχιστοποιούν τη διάβρωση του οπλισμού.

Πλεονεκτήματα:  Υψηλή αντοχή – Αντοχή στην υγρασία και στον παγετό- Προστασία του οπλισμού – Σταθερή ποιότητα .

Προδιαγραφές : Συμμορφώνεται με τον Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος KTΣ 2016 ΦΕΚ 1561 (C 20/25).

Εσωτερική επένδυση στην οροφή  ( κάτω μέρος της πλάκας ) τοποθετείται μόνωση με οικολογικό ορυκτοβάμβακα KNAUF esose  πάχους 50 mm  και  Γυψοσανίδα 12,5 mm .

.

ΤΡΑΠΕΖΟΙΔΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑ 2  ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΠΛΑΚΕΣ.

.

  

ΣΤΕΓΕΣ

Η στέγη αποτελείται από πάνελ πολυουρεθάνης (κεραμίδι με μόνωση) , σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Εσωτερική επένδυση με επιπλέον μόνωση  στην οροφή  ( κάτω μέρος της σκεπής ).

Τοποθετείται οικολογικός  ορυκτοβάμβακας KNAUF πάχους 50 mm  και Γυψοσανίδα 12,5 mm.

Με αυτόν τον τρόπο κατασκευής επιτυγχάνετε μεγάλη θερμομόνωση ,ηχομόνωση, υγρομόνωση.

Μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες , χωρίς καμιά απολύτως συντήρηση

 

στεγες προκατ σπιτιων     Κεραμοσκεπή προκατ σπιτιων idealcasa

  .

ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ ( ενεργειακής κλάσης έως και Α+)

Η Εξωτερική τοιχοποιία αποτελείται από τα εξής δομικά υλικά:

Η Τοιχοποιία  μας κατασκευάζετε σε πάχος από 150 mm έως 320 mm

.

τοιχοποιία συμμεικτης δομησης

1 –  Ενισχυμένος σοβάς, με ειδικό τσιμεντοκονίαμα πάχους 40mm.

Χρησιμοποιούμε πλαστικοποιητές κονιαμάτων για μεγαλύτερη αντοχή , ανθεκτικότητα στις κρούσεις, στον παγετό και στις υγρασίες.

 2 –  Διογκωμένο αυτοσβενύμενο πιστοποιημένο πολυστυρένιο   EPS 80. Παρέχει πολύ ισχυρή μόνωση και ηχομόνωση.

 3  Μεταλλικός ανοξείδωτος σκελετός 50

 4  – Φυσικός άκαυστος οικολογικός oρυκτοβάμβακας KNAUF ecose για καλύτερη Θερμομόνωση & Ηχομόνωση. 

 5  – Τοποθέτηση  Διπλής ΄Ανθυγρης, Πυράντοχης  Γυψοσανίδας 12,5 mm .για ακόμη  μεγαλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση..

.

Η Τοιχοποιία μας αποτελεί κορυφαία επιλογή στην Ενεργειακή και Παθητική Δόμηση.

Με προδιαγραφές που καλύπτουν τις απαιτήσεις Θερμομόνωσης , Ηχομόνωσης,  Πυρασφάλειας ,& Υδατοαπωθητικότητας (υγρασίες )

Είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και επιτυγχάνουν μεγάλη οικονομία στην θέρμανση & ψύξη.

Μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 65%.

.

 

 1.

 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ
.
Η εσωτερική τοιχοποιία αποτελείται από τα εξής υλικά :

1- Διπλή άνθυγρoπυράντοχη , οικολογική γυψοσανίδα πάχους 12,5 mm.

2- Μεταλλικός  γαλβάνιζε οδηγός πλάτους 100 mm.

3- Μόνωση με φυσικό οικολογικό oρυκτοβάμβακα KNAUF ecose

4- Διπλή άνθυγρoπυράντοχη, οικολογική γυψοσανίδα πάχους 12,5 mm

.

 

Όλα τα υλικά της κατασκευής των προκάτ σύμμεικτων σπιτιών μεταφέρονται στον χώρο του έργου για να ξεκινήσει η κατασκευή της προκάτ κατοικίας, όπως ( μεταλλικός σκελετός , η τοιχοποιία ,  τα επιχρίσματα , οι υδραυλικές εργασίες, οι ηλεκτρολογικές εργασίες,  οι μονώσεις , οι σύμμεικτες πλάκες, η σκεπή , οι γυψοσανίδες  κλπ).

 

.

 

  

ΥΔΡΑΥΛΙΚΉ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι εγκαταστάσεις ύδρευσης εκτελούνται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και την εγκεκριμένη μελέτη. Η παροχή του κτιρίου με νερό γίνεται με κατάλληλες για πόσιμο νερό πολυστρωματικές σωληνώσεις ανάλογης διατομής. Σε κατάλληλο σημείο των λουτρών θα τοποθετηθούν πίνακες διανομής του κρύου και του ζεστού νερού. Από τους πίνακες θα ξεκινούν με διακόπτη σωλήνες διατομής Φ16 για κάθε υδραυλικό υποδοχέα. Για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης κατασκευάζονται οι σωληνώσεις και οι παροχές για τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα. Η αποχέτευση των λουτήρων και των νιπτήρων γίνεται με πλαστικούς σωλήνες Φ50 και Φ40 αντίστοιχα, που καταλήγουν σε σιφόνι δαπέδου με ορειχάλκινη σχάρα και από εκεί οδηγούνται στην κατακόρυφη στήλη αποχέτευσης. Η αποχέτευση του νεροχύτη και του πλυντηρίου γίνεται με πλαστικούς σωλήνες Φ50, με καμπύλη σιφονισμού. Οι στήλες αποχέτευσης είναι πλαστικοί σωλήνες βαρέως τύπου 6 ΑΤΜ διαμέτρου Φ100 που καταλήγουν στο ισόγειο σε φρεάτια με πλαστικά ή χυτοσίδηρα καπάκια. Από τα φρεάτια αυτά με ίδιους σωλήνες Φ100 ή Φ125 τα λύματα καταλήγουν στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο

 

  

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΉ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α΄ΦΑΣΗ

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση γίνεται σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη. 1) Περιλαμβάνει την προμήθεια υλικών και την εκτέλεση εργασιών κατασκευής της πρώτης φάσης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης: α) τοποθέτηση σωληνώσεων β) Τοποθέτηση κουτιών των πριζοδιακοπτών και διακλαδώσεων γ) τοποθέτηση κουτιών των πινάκων.

 

  

EΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα εξωτερικά κουφώματα κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου η  pvc με θερμοδιακοπή σε Λευκό χρώμα και θα φέρουν διπλά κρύσταλλα πάχους 4mm και 5mm το καθένα με ενδιάμεσο κενό 14mm. Η Εξωτερική πόρτα εισόδου έχει θωράκιση 14 σημείων, μεταλλική κάσα και μαύρα προφίλ, εξωτερική επένδυση από πρεσαριστό σχέδιο, εσωτερική επένδυση από λάκα ίσια, εξωτερικά πρεβάζια Τα αξεσουάρ της πόρτας είναι νίκελ ματ.

  

ΔΑΠΕΔΑ

Σε όλους τους χώρους τοποθετούνται κεραμικά πλακίδια 40×40 η 50×50 ιταλικής προέλευσης, Α’ διαλογής, αρίστης ποιότητας της επώνυμης εταιρίας με το αντίστοιχο σοβατεπί εμπορικής αξίας 15€/m2. Στο Λουτρό ή το WC τοποθετούνται κεραμικά πλακίδια αντίστοιχης ποιότητας, διαστάσεων 30Χ60, εμπορικής αξίας 20€/m2. Πριν την τοποθέτηση των πλακιδίων, οι χώροι γεμίζονται με ελαφρομπετόν ή ελαφροσκυρόδεμα και επιστρώνονται με τσιμεντοκονία για να επιτευχθεί μόνωση και επιπεδότητα του δαπέδου. Η τοποθέτηση των πλακιδίων θα γίνει σε ορθογώνια διάταξη. Οι ποδιές των παραθύρων κατασκευάζονται από μάρμαρο Καβάλας ή άλλο αντίστοιχο και είναι πάχους 2εκ. Αντίστοιχα τα κατωκάσια στα εξωτερικά κουφώματα είναι μαρμάρινα ίδιας ποιότητας αλλά πάχους 3 εκ.

.

  

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Σε κάθε λουτρό θα τοποθετηθεί: Λεκάνη αποχωρητηρίου από πορσελάνη με καζανάκι χαμηλής πιέσεως και καπάκι με κάλυμμα πλήρης. Νιπτήρας από πορσελάνη. Ντουζιέρα διαμορφωμένη από κρύσταλλο σταθερό ασφαλείας. Μπαταρίες αναμεικτικές ψυχρού – θερμού νερού νιπτήρα και ντουζιέρας. Επιτοίχια αξεσουάρ και κρυστάλλινος καθρέπτης πάνω από τον νιπτήρα.

 

  

ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Β ΦΑΣΗ

Τοποθέτηση των καλωδιώσεων, ηλεκτρολογική σύνδεση των πινάκων με τους ασφαλοδιακόπτες. Τοποθέτηση των πριζοδιακοπτών με τις συνδέσεις και έλεγχος λειτουργίας της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Καλωδιώσεις για την εγκατάσταση συναγερμού. (Ρητά αναφέρεται ότι δεν προβλέπεται η αγορά των συσκευών και θυροτηλεοράσεων).

 

  

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ

Ντουλάπες (ερμάρια) εσωτερικών χώρων κατασκευάζονται στις θέσεις και στα μεγέθη που φαίνονται στα αρχιτεκτονικά σχέδια, από 5m2 σε κάθε δωμάτιο. Τα φύλλα θα είναι από Βακελίτη, με κρυφούς μεντεσέδες. 3 συρτάρια, 2 ράφια, σωλήνα οβάλ. Επίσης Βακελίτης soft θα τοποθετηθεί και στην μεριά του τοίχου δημιουργώντας «κουτί» για την ντουλάπα. Τα πόμολα θα είναι μεταλλικά.

 

  

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι εσωτερικές πόρτες των χώρων είναι πρεσαριστές MDF Laminate με καπλαμά δρύ τεχνητό, γέμισμα με χαρτοκυψέλη, κλειδαριά, βιδομεντεσέδες.

  

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Εσωτερικώς θα είναι επενδυμένα με έγχρωμη μελαμίνη και θα έχουν πλάτη από το ίδιο υλικό. Τα ράφια και τα χωρίσματα θα είναι από μελαμίνη. Το πάχος του «κασώματος» των κουτιών θα είναι 16χιλ. Οι μεντεσέδες θα είναι κρυφοί χωνευτοί αυστριακής προέλευσης. Οι πάγκοι των κουζινών θα είναι άκαυστοι, πάχους 4 εκ. Κάτω από τους πάγκους θα τοποθετηθούν ντουλάπια επενδυμένα και βάθους περίπου 60 εκ. και σε θέσεις τέτοιες έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για την ηλεκτρική κουζίνα και το πλυντήριο πιάτων. Στην κουζίνα θα τοποθετηθούν τέσσερα συρτάρια, εάν οι διαστάσεις το επιτρέπουν. Πάγκοι και ντουλάπια βάσης θα τοποθετηθούν όπου σημειώνεται στα σχέδια περίπου, διότι κατά την κατασκευή ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και έως συνολικό μήκος πέντε μέτρα κάτω και πέντε μέτρα επάνω όπου αυτό είναι εφικτό.

  

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Οι εξωτερικοί τοίχοι της κατοικίας χρωματίζονται με οικολογικά πλαστικά χρώματα. Οι εσωτερικοί τοίχοι τρίβονται καλά με ψιλό γυαλόχαρτο και ασταρώνονται. Ακολουθούν δύο στρώσεις πλαστικού χρώματος.Τα χρώματα είναι της εταιρίας ΒΙΒΕΧΡΩΜ ή αντίστοιχης εταιρίας ιδίας ποιότητας..

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήσετε μαζί μας 210 6220211  ( 09.00 – 19.00 )

 

 

tags : Προκατασκευασμενα συμμεικτα σπιτια σε προσφορά /  Προκατ συμμμειτα μεταλλικα σπιτια  / Προκατασκευασμένα σπιτια (μεταλλικος σκελετος)  / Προκατ συμμεικτες μεταλλικές κατασκευές Ακινήτων  ( Προκατ συμμεικτες μεταλλικες κατασκευες σπιτιων ( Πολυώροφα  κτίρια , μονοκατοικίες, βίλες, ξενοδοχεία, bungalows  )