Τηλέφωνο: +30 210 62 20 211

Πλεονεκτήματα Τοιχοποιίας ideal casa

Πλεονεκτήματα Τοιχοποιίας ideal casa

Οικονομία στην ενέργεια

Στην τοιχοποιία της ideal casa οι ενεργειακές απώλειες κατά την λειτουργία του κτιρίου είναι σχεδόν μηδενικές, μειώνεται  κατά συνέπεια και το κόστος της μηχανολογικής εγκατάστασης , εφόσον τα φορτία  για την θέρμανση και ψύξη είναι αρκετά σημαντικά μειωμένα σε σχέση με άλλου τύπου τοιχοποιίες (συμβατικές τοιχοποιίες) .            Επίσης λόγω της ενεργειακής  τοιχοποιίας μειώνονται κατακόρυφα τα λειτουργικά κόστη έως και 65% στην θέρμανση και ψύξη του κτιρίου.

Αρχιτεκτονικός ευέλικτος σχεδιασμός

Αρχιτεκτονικά ευέλικτο και εύκολα προσαρμόσιμο σε δύσκολου τύπου τοιχοποιίες όπως π.χ καμπύλες επιφάνειες, καμάρες, ακανόνιστου σχήματος τοιχοποιίες και ανοιγμάτων, κυρτών επιφανειών και εξωτερικών πλαισίων στα ανοίγματα, εκτελώντας στο εργοτάξιο με απλές κοπές των στοιχείων.

Θερμομόνωση

Η τοιχοποιία μας προσφέρει μέχρι και 70% εξοικονόμηση ενέργειας στις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης σε σχέση με συμβατικές τοιχοποιίες. Χάρη στο θερμομονωτικό της πυρήνα ο συντελεστής θερμοπερατότητας  U – Value είναι ελαχιστοποιημένος μέχρι και στο 0,10 W/m2k

Αντισεισμική 

Λόγω της μόνιμης αγκύρωση της στο σκελετό του κτιρίου και στο μικρό της βάρος η οπλισμένη τοιχοποιία ideal casa μας προσφέρει αυξημένες μηχανικές ( στατικές ) αντοχές , δηλαδή μεγαλύτερη απορρόφηση σεισμικής ενέργειας σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τοιχοποιίες .

Ελαφρύ 

Με τα πάνελ πολυστερίνης ideal casa μειώνονται μέχρι και 70% τα φορτία της τοιχοποιίας συγκριτικά με τις παραδοσιακές  συμβατικές τοιχοποιίες. Κατά συνέπεια μειώνεται η επιβάρυνση του σκελετού της οικοδομής, βοηθώντας σημαντικά τη συμπεριφορά του κτιρίου σε περίπτωση σεισμού.

Ταχύτητα κατασκευής

Με την τοιχοποιία της ideal casa ο χρόνος εγκατάστασης είναι μειωμένος περίπου κατά 40% συγκριτικά με την συμβατική τοιχοποιία και απαιτεί ελάχιστο ανθρώπινο  δυναμικό  κατά την εγκατάσταση.

Ανώτερη αντοχή πυρός 

Η Τοιχοποιία της ideal casa χαρακτηρίζεται  μη εύφλεκτη, χημικά αδρανής και είναι αυτοσβηνόμενη , με δείκτη πυροπροστασίας rei 150, και δεν συμβάλλουν στην επέκταση της πυρκαγιάς , αντίθετα λειτουργούν επιβραδυντικά ως προς αυτήν.

Ηχομόνωση 

Λόγω των εξαιρετικών ηχομονωτικών ιδιοτήτων που διαθέτει το σύστημα της τοιχοποιίας ideal casa μπορεί να τοποθετηθεί αποτελεσματικά και σε ακόμη και σε επαγγελματικούς χώρους τέτοιων μεγάλων απαιτήσεων.

Καθαρή τεχνολογία 

Ακολουθεί της αρχές της βιώσιμης και αειφόρου δόμησης. Στηρίζεται στη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμων, μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις της κατασκευής και λειτουργίας  των κτιρίων στο περιβάλλον ( εκπομπές Co2, μείωση του όζοντος , θέρμανση του πλανήτη κ.λ.π )

Βελτίωση εσωτερικής ποιότητας κτιρίων

Λόγω της αυξημένης θερμικής απόδοσης της τοιχοποιίας μας αποτέλεσμα του συνδυασμού υλικών υψηλής θερμοχωρητικότητας ( σκυρόδεμα ) και υλικών πολύ χαμηλής θερμοχωρητικότητας ( διογκωμένης πολυστερίνης ) αλλά και της ομοιόμορφης κατανομής της συγκεκριμένης μόνωσης ( αποφυγή θερμογεφυρών ) στα κτίρια μας εφαρμόζεται τρόπος φυσικού αερισμού.

Μείωση ρηγματώσεων 

Με την κατασκευή τοιχοποιίας ideal casa και τον τρόπο εγκατάστασης αυξάνονται οι μηχανικές αντοχές του ενισχυμένου εξωτερικού σοβά (με το δομικό πλέγμα στύλ gunate ) και μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα ρηγματώσεων.

.


.

Ideal Casa Kατασκευές Ακινήτων

Τα σύμμεικτα προκατ σπίτια ideal casa  σχεδιάζονται από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες του χώρου, ώστε να διαθέτουν απόλυτη αρμονία και υψηλή λειτουργικότητα.

Οι σύμμεικτες μεταλλικές κατοικίες τοποθετούνται σε όλα τα οικόπεδα και σε όλους τους παραδοσιακούς οικισμούς ή νησιωτικές περιοχές της χώρας μας .

Σας δίνετε η δυνατότητα να σχεδιάσετε το σπίτι σας όπως πραγματικά το έχετε ονειρευτεί, χωρίς συμβιβασμούς και παραχωρήσεις στην κατασκευή .

Σε όλες τις σύμμεικτες μεταλλικές κατασκευές σπιτιών χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα ποιοτικά υλικά υψηλών προδιαγραφών EN ISO 9001-2.

Οι Σύμμεικτες κατοικίες έχουν απεριόριστο χρόνο ζωής λόγω του χαλύβδινου σκελετού που διαθέτουν.

Σύμμεικτες κατασκευές σπιτιών με εγγύηση –  Οικολογικές κατοικίες προσιτού κόστους για όλα τα γούστα

.

ΣΧΕΔΙΑ  ΠΡΟΚΑΤ  ΣΠΙΤΙΩΝ  

tags:  Προκάτ σχέδια σύμμεικτων σπιτιών  /  Προκάτ σχέδια ισογείων σπιτιών  / Προκατασκευασμένα σχέδιά διωρόφων σπιτιών Κατασκευές Ακινήτων με Μεταλλικό Σκελετό ( Πολυώροφα  κτίρια ).